Pridobite do 40% Popusta * Samo za omejen čas.

Stroški dostave

Stroški dostave in obdelava naročila

Plačilo izdelka je možno po povzetju, s plačilom po predračunu, s kreditno kartico.

Poštnina pri plačilu PO POVZETJU
Izdelke se plača po povzetju dostavnemu uslužbencu ob prevzemu pošiljke. Poštnina je na koncu nakupa  vračunana v vaš znesek za plačilo celotnega naročila in znaša 3,00 € ter manipulativni stroški, ki jih zaračuna Pošta Slovenije v višini 1,10 €. Pri naročilu nad 50,00 € je poštnina brezplačna, samo manipulativni stroški, ki jih zaračuna Pošta Slovenije v višini 1,10 € so še dodaten strošek. 

Poštnina pri plačilu PO PREDRAČUNU/  KREDITNE KARTICE
V primeru plačila glede na zgornjo izbiro plačila,  je poštnina na koncu nakupa vračunana v vaš znesek za plačilo celotnega naročila in znaša 3,00 €. Pri naročilu nad 50,00 € je poštnina brezplačna. Ob dostavi ni drugih manipulativnih stroškov.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Izdaja računa

Izdan račun vam pošljemo na e-naslov, ki ste ga vpisali ob oddaji naročila.

Naročila oddana do 13.30 ure (v primeru plačila po predračunu – do prejetja plačila), bodo odpremljena še isti dan. 

V primeru neprevzema paketa iz neutemeljenih razlogov si pridržujemo pravico zaračunavanja stroškov poštnine v vrednosti 3,00 €.

Partner za dostavo paketov je Pošta Slovenije, ki si pridržuje pravico 1-3 delovnih dni za dostavo paketa. Po oddaji paketa, vam Pošta Slovenije na e-mail ali kot SMS sporočilo pošlje sledilno pošiljko paketa in izbiro možnosti tudi za preusmeritev, v kolikor bi to želeli. Ko je paket prevzet s strani Pošte Slovenija, so oni odgovorni za vse nadaljne informacije/povpraševanje glede statusa paketa.

@melisasi.si

Obiščite naš instagram profil!

Pridobi kupon za 10 % popust

Registriraj se na naše e-novice in pridobi kupon za 10 % popust ob nakupu