Pridobite do 40% Popusta * Samo za omejen čas.

Iris Selan dr.vet.med. – Veterinarski nasvet: Popotna lekarna za poletne in dopustniške dni v oddaji 4Tačke

Iris Selan dr.vet.med. – Veterinarski nasvet: Popotna lekarna za poletne in dopustniške dni v oddaji 4Tačke

V junijski oddaji 4TAČKE dr.vet.med. Iris Selan (Veterinarska ambulanta Tristokosmatih) na kratko predstavi nepogrešljivo opremo v naši popotni lekarni na dopustovanju. Opozori na kaj vse moramo biti pripravljeni, ko dopustujemo z našimi hišnimi ljubljenčki in katere neljube situacije se lahko pripetijo.

Velikokrat se zgodi, da se na dopustu pojavijo nekateri nepredvideni in neljubi dogodki. Psi se radi kopajo, več skačejo, več imamo časa, da se ukvarjamo z njimi in so posledično bolj aktivni, zato se hitro pojavi kakšna driska, bruhanje, vnetje oči, ušes, različne poškodbe in rane, lahko stopijo na ježka, dobijo klopa, mi pa seveda na to nismo pripravljeni. Če dopustujemo v bolj odročnih in neobljudenih krajih, je veterinar lahko bolj oddaljen, zato nimamo prve pomoči s katero bi si lahko pomagali.

V prispevku spoznate kateri preparati so nepogrešljivi ob pojavu driske (Dia tab tablete, Digest-Pro kapsule) bruhanja (Gastro Pharma sirup ali tablete), različnih poškodb (Ihtiol-kamfor mazilo, Flogocid mazilo), vnetjih (Oftal HA Gel, Otysan ManukaLind kapljice), dehidracije (napitki DoggyRade, KittyRade, YummyRade) in stresa (Canigum Relax žvečljive tablete, Calm&Relax kapsule, Tamacan CBD Relax kapljice).

Želimo vam prijetno in veselo dopustovanje, dr. Selanovi pa se iz srca zahvaljujemo za vse odlične nasvete in napotke.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


@melisasi.si

Obiščite naš instagram profil!

Pridobi kupon za 10 % popust

Registriraj se na naše e-novice in pridobi kupon za 10 % popust ob nakupu