Pridobite do 40% Popusta * Samo za omejen čas.

Pravno obvestilo

Pravno obvestilo

Spletna stran podjetja MELISA VETERINA d.o.o., ima v lasti imena blagovnih znamk, logotipe, deklaracije, ki se pojavljajo na tej strani ali lastnikov blagovnih znamk podjetij, katerih proizvode imamo v prodajnem programu. MELISA VETERINA d.o.o. ne dovoljuje uporabe ali razmnoževanja teh zaščitenih znakov. Vsebine na tej strani lahko uporabljate izključno za vaše osebne, nekomercialne namene. Vsebin ni dovoljeno kakorkoli kopirati ali spreminjati.

Podjetje MELISA VETERINA d.o.o. se bo trudilo uporabljati točne podatke in jih posodabljati, vendar ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost ali popolnost in ne priznava nikakršnih garancij, pogojev in drugih pravil v zvezi s to spletno stranjo in njenimi vsebinami, vključno z morebitnimi garancijami, pogoji in pravili, ki se nanašajo na kakovost, namen, naslov, nekršitve in drugo.

Podjetje MELISA VETERINA d.o.o. v nobenem primeru ne prevzema nikakršne odgovornosti, ne glede na pogoje in pravila, za smrt ali poškodbo zaradi nepazljivosti, goljufije ali drugega vzroka, ki je po zakonu ni mogoče izključiti ali omejiti. Ti pogoji nikakor ne vplivajo na ustavne pravice potrošnikov.
V skladu s prejšnjim odstavkom podjetje MELISA VETERINA d.o.o. tudi ne odgovarja (bodisi zaradi neupoštevanja pogodbe, nepazljivosti ali katerega koli drugega razloga) za kakršno koli izgubo dobička, škodo, padec prodaje, izgubo dohodka, izgubo programske opreme ali podatkov, izgubo računalniške opreme, izgubo ali propad poslovanja ali drugih poslovnih priložnosti ali za kakršno koli nastalo posredno, posledično ali posebno izgubo.

Podjetje MELISA VETERINA d.o.o. ni odgovoren za kakršno koli škodo, nastalo zaradi vaše nezmožnosti dostopa do spletne strani www.melisasi.si ali zaradi vašega zaupanja v podatke na spletni strani.
S klikom na določene povezave znotraj spletne strani www.melisasi.si, katere lastnik in upravljalec je podjetje MELISA VETERINA d.o.o. lahko dostopate do drugih spletnih strani, za katere podjetje MELISA VETERINA d.o.o. ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Podjetje MELISA VETERINA d.o.o. zbira podatke, s katerimi vas lahko identificira le, če ste jih oddali prostovoljno. Podjetje MELISA VETERINA d.o.o. uporablja te podatke v skladu s Pravili o varstvu osebnih podatkov.

Kakršnikoli neosebni podatki, komunikacije ali gradivo, ki ste ga poslali na www.melisasi.si ali preko spletne elektronske pošte, ki so v lasti podjetja MELISA VETERINA d.o.o., so nezaupni. Te podatke lahko prosto uporabljamo in jih razmnožujemo s kakršnimkoli namenom.. Vsi podatki, ki jih posredujete na spletni naslov www.melisasi.si v lasti podjetja MELISA VETERINA d.o.o. morajo biti točni, ne smejo kršiti pravic drugih in morajo biti zakoniti.

Podjetje MELISA VETERINA d.o.o. si pridržuje pravice do umika proizvodov, ki se nahajajo na spletni strani www.melisasi.si in lahko kadar koli spremeni pravna obvestila.

SPLETNA POVEZAVA NA EVROPSKO PLATFORMO – OBVEZNOST SPLETNIH TRGOVCEV PO 4. ODSTAVKU 32. ČLENA ZAKONA O IZVENSODNEM REŠEVANJU POTROŠNIŠKIH SPOROV:

https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show&reload=false

Vse informacije, reklamacije, pohvale in pritožbe pošljite na : info@melisasi.si

 

Letak – navodilo o obvezni izdaji in shranjevanju računa je na spodnji povezavi: VKLOPI RAZUM – ZAHTEVAJ RAČUN! 

 

 

Uporaba spletnih piškotkov

Spletna stran www.melisasi.si uporablja piškotke zaradi boljše uporabniške izkušnje.

Piškotki, ki jih uporabljamo za delovanje spletne trgovine, v nobenem primeru ne škodijo ne Vam, ne Vašemu računalniku. Omogočajo pošiljanje vprašanj in kontakta preko e-obrazcev, merjenje statistike obiska, delovanje košarice in komunikacijo z Vami.
Predvsem pa omogočajo boljšo in lažjo uporabo spletne trgovine za Vas kot uporabnika.

Podatki, zbrani s pomočjo piškotka, sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika v smislu določb Zakona o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), kar pomeni, da zgolj na podlagi tako zbranih podatkov ni mogoče ugotoviti imena in priimka in drugih identifikacijskih podatkov uporabnika.

Ime piškotka Trajanje Namen / funkcija
__utma 2 leti Ta piškotek omogoča beleženje statistike preko ponudnika Google Analitics. Piškotek se uporablja za razlikovanje različnih uporabnikov in spletnih sej.
__utmb 30 minut Ta piškotek omogoča beleženje statistike preko ponudnika Google Analitics. Piškotek se uporablja za določitev ponovnih obiskov uporabnika.
__utmc do zaključka seje Ta piškotek omogoča beleženje statistike preko ponudnika Google Analitics. Piškotek se uporablja za določitev ali je obiskovalec ponovno obiskal spletno trgovino.
__utmz 6 mesecev Ta piškotek omogoča beleženje statistike preko ponudnika Google Analitics. Piškotek se uporablja za določitev vira s katerega je obiskovalec prišel na spletno trgovino.
nscart 15 dni Ta piškotek omogoča trajanje spletne seje. Omogoča povezavo med našo spletno stranjo in Vašim računalnikom in je ključen za uporabo naših storitev, saj omogoča uporabo košarice.
PHPSESSID do zaključka seje Ta piškotek omogoča trajanje spletne seje. Omogoča povezavo med našo spletno stranjo in Vašim računalnikom in je ključen za uporabo naših storitev, saj omogoča uporabo košarice.
eu-opt-in 5 let Ta piškotek omogoča upravljanje z dovoljenji, ki jih uporabniki dajete glede uporabe piškotkov na spletni trgovini.

@melisasi.si

Obiščite naš instagram profil!

Pridobi kupon za 10 % popust

Registriraj se na naše e-novice in pridobi kupon za 10 % popust ob nakupu