Pridobite do 40% Popusta * Samo za omejen čas.

Vulnocyn raztopina za izpiranje prepucija

Vulnocyn raztopina za izpiranje prepucija

VulnoCyn®, za pse
Raztopina za izpiranje prepucija

  • razkuževanje, čiščenje in izpiranje prepucija
  • deluje proti bakterijam, virusom in glivam
  • nevtralizira neprijeten vonj iz prepucija
  • ne vsebuje antibiotikov in alkohola
  • ne draži kože in sluznice
  • pH nevtralen

Vulnocyn® je topikalna raztopina za izpiranje prepucija z inovativnim fizikalno-kemijskim delovanjem, ki učinkovito razkužuje vneta mesta in nevtralizira neprijeten vonj.

UČINKOVINA
Nova učinkovina za topikalno razkuževanje je aktivni klor, ki se sprošča iz hipoklorove kisline, deluje proti bakterijam, virusom ter glivam in je povzeta iz narave. Levkociti (bele krvničke) sesalcev proizvajajo hipoklorovo kislino in je učinkovita naravna obramba v patoloških procesih v telesu. Hipoklorova kislina deluje tako, da poškoduje celično membrano patogenih mikroorganizmov v telesu, hipotonična okolna tekočina vstopi v celico in povzroči pokanje le-te (osmoliza).

UPORABA
Plastični aplikator previdno vstavite v odprtino prepucija in nežno iztisnite raztopino iz plastenke v prepucij. Odprtino prepucija zaprite z dvema prstoma, prepucij nežno masirajte, da se raztopina enakomerno porazdeli. Nato odprtino prepucija sprostite, da tekočina izteče. Med izpiranjem nosite zaščitne rokavice. Izpirate lahko večkrat na dan oz. po potrebi. Po uporabi aplikator dobro izperite. Po odprtju raztopino uporabite v roku treh mesecev. Raztopina ne draži sluznice in kože, saj je pH nevtralna in ne pušča reziduov.

Sestava: Aktivni klor, ki se sprošča iz hipoklorove kisline <0,1 g/100 ml, voda, natrijev klorid.

Izdelek najdete tukaj.

Naslovna slika

 

Spletna stran Melisasi.si in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Pred uporabo izdelkov in še posebej v primeru, da ima vaša žival znake bolezni, je nujen posvet z vašim veterinarjem.

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


@melisasi.si

Obiščite naš instagram profil!

Pridobi kupon za 10 % popust

Registriraj se na naše e-novice in pridobi kupon za 10 % popust ob nakupu