Pridobite do 40% Popusta * Samo za omejen čas.

Four Leaf Rover – izdelki za pse in za planet

Four Leaf Rover – izdelki za pse in za planet

FOUR LEAF ROVER OBLJUBA

V podjetju Four Leaf Rover že dolgo časa sodelujejo z vrhunskimi holističnimi veterinarji in vse svoje izdelke uporabljajo na lastnih psih z odličnimi rezultati. Toda vsi izdelki, ki so jih uporabljal v preteklosti, so bili namenjeni ljudem, saj je industrija izdelkov za hišne ljubljenčke polna cenenih in nizko kakovostnih sestavin. Zato so vzeli najboljše naravne sestavine za zdravje ljudi in jih formulirali tako, da so izdelki primerni za pse. Obljubljajo torej, da bo vaš kuža z izdelki Four Leaf Rover prejel le najboljša prehranska dopolnila, ki mu jih lahko ponudite.

Poleg tega obljubljajo tudi, da bodo ohranili planet varen. Izdelki za hišne ljubljenčke imajo lahko pomemben vpliv na okolje, zato sta vsaka sestavina in kos embalaže izbrana tako, da imata minimalen okoljski vpliv.

 

FOUR LEAF ROVER MISIJA

Njihovo poslanstvo je narediti naravne, Zemlji prijazne izdelke, ki so poleg tega tudi cenovno dostopni. Vsak pes si zasluži zdrave izdelke brez škodljivih in sintetičnih sestavin. In vsak pes si zasluži okolje, ki je varno in brez toksinov.

Zato Four Leaf Rover podpira ekološke kmete in uporablja čiste formulacije, ter takšno embalažo (iz 100% reciklirane plastike), da pomaga zagotoviti zdrav jutri za vsa bitja na planetu.

Four Leaf Rover ima certifikat Plastic Negative podeljen s strani rePurpose Global. Za vsak izdelek, ki ga prodajo, prispevajo odstotek za preverjene programe vpliva, ki bodo iz okolja odstranili 2x večjo količino plastičnih odpadkov, kot jih ustvarijo s proizvodnjo lastne embalaže.

 

FOUR LEAF ROVER IZDELKI

Če vas opis podjetja do sedaj še ni navdušil, pa vas bodo zagotovo njihovi edinstveni izdelki. V naši ponudbi trenutno najdete naslednje izdelke (naš asortiman pa vsak mesec še nekoliko razširimo, glede na vaše želje in povpraševanja):

 

BOVINE COLOSTRUM – etično pridobljeni kolostrum pašnega novozelanskega goveda za pse s sezonskimi alergijami, boleznimi kože, prebavnega trakta in za uravnotežen imunski odziv. Vsaka serija kolostruma je testirana s strani neodvisnih laboratorijev, da ne vsebuje rastnih hormonov ali antibiotikov.

DIGEST – veterinarsko zasnovana mešanica sestavin in je razvit za podporo zdravja prebavil. Vsebuje prebavne encime in trebušno slinavko pašnega novozelanskega goveda (podpirata zdravje pankreasa in funkcijo prebavil), prah organske lucerne in brokolijevih kalčkov (za normalno detoksifikacijo in funkcijo jeter) ter probiotike, pridobljeni iz prsti (ki podpirajo zdravje prebavil in vzdržujejo normalno prebavno funkcijo).

GREEN EGGS – naraven pristop k podpori za sklepe, ki vsebuje 4 preproste a zelo učinkovite sestavine, z dokazanimi rezultati, ko gre za šepanje in druge težave povezane s sklepi. V njem so zelenouste školjke, ki so dober vir glikozaminoglikanov (GAG) – naraven vir glukozamina, hondroitin sulfata in hialuronske kisline. Vsebuje tudi naravno jajčno membrano za dodatno podporo gibljivosti sklepa, protivnetno kurkumo ter govo Poria Cocos (Kitajski bodičasti luknjičar), ki je bogat vir beta glukana.

PROTECT – odlično dopolnilo za naravno (tudi vsakodnevno) podporo črevesju. V njem so probiotiki pridobljeni iz prsti – ‘soil based’ (ki so odporni na pH spremembe v okolici) in  probiotična kvasovka Saccharomyces boulardii za podporo črevesnega mikrobioma. V njem je tudi prah iz certificiranih BIO divjih borovnic, bentonit glina, klorela, humična in fulvična kislina ter BIO korenini regrata in repinca.

SAFE SEA – vrhunska mešanica 3 čistih, trajnostnih sestavin. Brez umetnih dodatkov ter brez toplotne obdelave, ki izgublja hranilne in aktivne snovi. V njem najdete odlično olje zelenoustne školjke (najbogatejši vir ETA omega 3 maščobnih kislin na svetu), ahiflower (njivsko ptičje seme – odličen vir GLA protivnetne omega 6 maščobne kisline) ter 100% naraven astaksantin (poimenovan kar “kralj antioksidantov”).

YEAST GUARD – podpora za pse, ki  trpijo za pretiranim razraščanjem kvasovk (Candida in Malassezia). V njem je mešanica organskih zelišč, ki učinkujejo proti glivicam, vključno z oljčnimi listi in Pau D’arco, ki pomaga nežno prečistiti črevesje psov, ki trpijo za Candido in Malassezio, brez škodljivih stranskih učinkov.  Yeast Guard je najučinkovitejši, če ga dajemo skupaj s prebavnimi encimi in probiotiki.

 

Spletna stran Melisasi.si in vsebine na njej niso nadomestilo za veterinarski nasvet. Pred uporabo izdelkov in še posebej v primeru, da ima vaša žival znake bolezni, je nujen posvet z vašim veterinarjem.

Naslovna slika: Stefan Stefancik

Share this post

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


@melisasi.si

Obiščite naš instagram profil!

Pridobi kupon za 10 % popust

Registriraj se na naše e-novice in pridobi kupon za 10 % popust ob nakupu